středa 30. dubna 2014

                                                     Oblíbenci duben 2014


    Ahoj. Končí duben. A tak udělám něco k jeho konci. A rozdělím to do několik kategorií. Doufám že se vám to bude líbit :-).
1. kategorie  kosmetika
Jako první je tu řasenka od oriflame a je to ta jakoby se dvěma kartáčkama. Jmenuje se 2FX MASCARA.
Je fakt dobrá. Já používám ten horní kartáček na dolní i horní řasy. A používám ji na normálně každodenní líčení. A kdybych ji někde viděla tak si jí koupím do zásoby.

Jako další je tu balzám od miss sporty Dr Balm a je fakt úžasný. Ne jenom že krásně voní tak po ovoci tak krásně vydrží a hydratuje ty rty. Mám odstín 02. Je to taková tmavě růžová. Ty rty tak trošku i zbarví. Já ho nosím hodně do školy.
Péče o rty - Miss Sporty balzám na rty Dr Balm Honey 02 Glam Kiss Sos 4,8 g
Jako další je tu lesk od oriflame. Mohly jste ho vidět v mých lescích na rty. Je opravdu úžasný. Nosím ho všude. Ale trošku lepí. To nevadí. Nebudu se vám tu o tom rozepisovat. Kdyby jste o tom chtěli vědět víc koukněte se na článek o lescích na rty.
Potom tu mám odličovací ubrousky od oriflame. Jsou úžasné. Krásně odlčí. No prostě super. Bylo jich tam 25. Teď už jich tam je o hodně míň.

A jako poslední je tu krém na obličej který si dávám obden a je úplně úžasný. Krásně voní. Má prostě vše co byste od krému na obličej mohli očekávat.





 


Žádné komentáře:

Okomentovat