neděle 11. května 2014

                                                 Hubneme zdravě

Ahoj. Omlouvám se za ten prázdný článek. 
Jak už jste si všimli nadpisu tak tenhle článek bude o hubnutí. Na mém blogu se teď budu hlavně zabývat zrdavou výživou a hubnutím. Jeden článek do týdne nebo dva budou o kosmetice. A zbytek bude o zdravé výživě,cvičení,hubnutí. A bude to trvat tak měsíc dva. Bude zabývat zdravou výživou. A to bylo jen tak na úvod.
 Protože každá si myslím jsme za ty vánoce jsme přibraly a tak potřebujeme postavu do plavek. A dnes vám něco povím o tom jak si vybírat potraviny. Jestli jste ještě ve škole tak většina z nás chodíme do školní jídelny. A tam nevaří dvakrát zdravě. Co? Jednou za den si to dopřát můžeme. A nebo jestli si můžeme vybrat, tak si vybereme něco v čem bude více zeleniny. A nebude to moc mastné. A vy co obědváte doma tak máte výhodu. Můžete si dát co budete chtít. A snídani a večeři můžeme ovlivnit. A jak si je vybírat. Nejsem žádná odbornice ale můžu vám dát pár tipů.
Na některých výrobcích je napsáno že jsou BIO. Koukněte se na složení a uznejte jestli jsou opravdu zdravé. A už jsme u toho.  U některých výrobků se koukněte na složení. A jestli máte blízko zdravou výživu tak hlavně nakupujte v ní. A pokud nechcete aby tam nebylo moc tuku tak si kupujte nízkotučné věci.
Doufám že se vám tento článek líbil. Ahoj.                                

Žádné komentáře:

Okomentovat